Empresa

Empresa. Taula de mescles
RGA So i Llum és una empresa especialitzada en serveis integrals per a tot tipus d’espectacles.

L'empresa ofereix des de lloguer de tot tipus d'equips de so, llum i audiovisuals, fins a sonoritzacions i il·luminacions per a concerts, gires, teatre, conferències, parlaments, convencions, desfilades o discomòbils.

RGA disposa de les més modernes tecnologies en quant a equipaments i infraestructura, aconseguint així uns resultats òptims, segurs i de qualitat amb tots els treballs oferts als seus clients.

RGA també ofereix un servei d'assessorament, venta i manteniment de tot tipus d'aparells de so i llum ajustant-se sempre a les necessitats del client.

L'empresa també està especilitzada en instal·lacions fixes, ja siguin sistemes de megafonia exterior, fils musicals domèstics o equips de comunicació industrial.

Per altra banda, el departament de projectes compta amb un equip de personal qualificat dedicat a crear dissenys de so i il·luminació per a qualsevol acte, espectacle, museu, bar o discoteca que ho necessiti.

Així doncs, RGA so i llum disposa de tot un ventall de serveis per a tots els seus clients, oferint un tracte personalitzat i directe i ajustant-se sempre a les seves necessitats.